Les nostres notícies

Acord de col·laboració entre Paido i Crea Lleure
Les empreses del sector educatiu del Baix Llobregat PAIDO i CREA LLEURE hem iniciat un procés de col·laboració per sumar esforços i oferir una proposta educativa més completa i de qualitat per tots els centres educatius de la comarca del Baix Llobregat.

28 de Octubre de 2022

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras

Dinamització a la Fira de Sant Feliu
En el marc de la fira, festes de primavera 2022 de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat vam tornar als carrers per dinamitzar activitats educatives.

23 de Juny de 2022

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras

Campus científic i tecnològic 2020 amb perspectiva de gènere
L’Ajuntament a través del programa Sant Feliu Innova impulsa un campus científic i tecnològic que es realitzarà a la Torre del Roser, al carrer de Joan XXII 14, del 13 de juliol fins al 7 d’agost.

2 d'Agost de 2020

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras

La Comunidad Lazzum - Emprendedorxs
La Comunidad Conspirazzion de la mano de Lazzum, es una comunidad que conspira y prototipa para ponerle sentido común al mundo. Crea Lleure participamos de la Comunidad, colaborando y conspirando con otras emprendedorxs y proyectos sociales. Un placer!

21 de Maig de 2020

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras

El valor del lleure educatiu #covid19
Parlem de comunitat educativa i ho fem tenint en compte la perspectiva d’aquelles persones i professionals que hi treballen diàriament per acompanyar en els diferents processos d’aprenentatge als infants i les joves. Entenem aquesta des del marc de l’educació formal a l’escola, l’educació no formal en el conjunt de les activitats del lleure educatiu fins a l’educació informal des de casa i l’entorn social més proper de l’infant.

21 de Maig de 2020

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras

Activitats Científiques per infants i joves
Desenvolupem activitats científiques per infants i joves i públic familiar. Format d’activitats per escoles en base al currículum escolar, i espectacles científic-teatrals per a tothom.

13 de Maig de 2020

Llegir-ne més

Autor: Oriol Piqueras