EL PROJECTE

Crea Lleure som una empresa social que treballem per un lleure educatiu i inclusiu per a tothom. Neix a Sant Feliu de Llobregat el 2016 i és validat com a projecte social al 2017 per la Xarxa D’Innovació Social del Baix Llobregat.

Potenciem l’educació en valors per fomentar l’esperit crític i l’apoderament dels infants i els joves. Un equip de persones especialista en l’educació formal i no formal, professionals del lleure, l’educació, la ciència i la tecnologia.

Ens dediquem a la gestió integral amb un projecte multidisciplinar d’activitats extraescolars fora de l’horari lectiu (ampliada la informació a continuació) i en la gestió d’activitats complementàries (ciència i tecnologia) dintre l’horari formal amb el Programa d’Activitats Educatives Municipals, amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i d’altres colaboracions al Baix Llobregat, Barcelonès i el Vallès i l’Alt Pirineu.Creem i gestionem Campus i Casals STEAM, esportius i artístics, des d’una mirada inclusiva, innovadora, perspectiva interseccional i cooperativa. Acompanyem a les entitats i als equips de treball en assessorament administratiu i tècnic i en la formació dels equips amb diferents propostes.

PROXIMITAT

SEGURETAT

QUALITAT