EL PROJECTE

Crea Lleure som una empresa social que treballem per un lleure educatiu i inclusiu per a tothom. Neix a Sant Feliu de Llobregat el 2016 i és validat com a projecte social al 2017 per la Xarxa D’Innovació Social del Baix Llobregat.

Potenciem l’educació en valors per fomentar l’esperit crític i l’apoderament dels infants i les joves. Un equip de persones especialista en l’educació formal i no formal, professionals del lleure, l’educació, la ciència i la salut. Ens dediquem en la gestió d’activitats educativas i formatives per a infants i joves en les àrees de la ciència, la tecnologia, el gènere i el medi ambient com a complement dintre l’horari lectiu i també en clau de projectes de joventut i participació ciudadana. 

Amb les escoles oferim propostes de diferents multidisciplines per infants i joves en els àmbits de les extraescolars i els casals de vacances creant, dinamitzant i gestionant activitats amb perspectiva de gènere, inclusiva i cooperativa.

Hem treballat les diferents propostes amb el Programa d’Activitats Educatives Municipals (PMAE) amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i en d’altres colaboracions al Prat de Llobregat, a Viladecans i a Molins de Rei i en les àrees del Barcelonès, el Vallès i l’Alt Pirineu.

La nostra missió és contribuir a construir una societat més equitativa i respectuosa amb les persones i l’entorn.

 

PROXIMITAT

EQUIP

QUALITAT